AndyN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Witam Konfiguracja jak w podpisie. Zainstalowałem drivery do płyty ściągnięte ze strony nVidia w wersji 2.03 Windows XP został zainstalowany razem z service pack'iem a mimo to nie ma usb 2.0 a tylko 1.1. Co jest nie tak? Pozdrawiam An. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jak stwierdziles ze masz USB 1.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 w biosie mozna zmienic na usb 1.1 + 2.0 , lub na usb 1.1 , mam winde xp pro+sp1A i nie mam problemow z usb 2.0 , albo dociagnij to USB2.0_5.1.266.0_WinXP_EHCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jak stwierdziles ze masz USB 1.1?Jak? W menedżerze urządzeń nie ma urządzenia "USB 2.0 Root Hub" a według instrukcji do płyty powinno być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jak nie masz tego SP to jest o wiele prostszy sposob mianowicie wez plytke od mobo wloz do napedu wejdz w managera urzadzen daj zainstaluj sterownik od tego USB 2.0 (nie pamietam dokladnej nazwy ale to napewno nie byl USB 2.0 root hub to dopiero pojawialo sie podczas instalki w kazdym razie pisale costam costam USB napewno poznasz zreszta to najprawdopodobniej jedyny twoj blad w menedzeze :)) i podaj lokalizacje sterownika do katalogu x:driverswin2kUSB bedzie smigac napewno pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jak stwierdziles ze masz USB 1.1?Jak? W menedżerze urządzeń nie ma urządzenia "USB 2.0 Root Hub" a według instrukcji do płyty powinno być Mam ten sam problem tyle że mam zainstalowanego XP+SP1, próbowałem ściągnąć update ze strony Microsoftu, ale nie znajduje tego usb drivera, instalacja driverów do Win2000 też nic nie daje. Poradził sobie z tym ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jak masz SP1 to żadnego update'u nie potrzebujesz (chyba, że jest inaczej z Nforce2). Sam dopiero teraz zastanowiłem się nad posiadaniem USB2.0 w systemie i dopiero teraz zainstalowałem sterowniki - jeden z "Główny koncentrator USB" (tylko jeden) daje się przeinstalować na "USB 2.0 Root Hub" za pomocą sterowników z dołączonej do MB płyty (AndyN --> na pewno też dostałeś taką od ASUS'a do swojej płyty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Tu masz drivery do USB 2.0 dla A7N8X Deluxe LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Istnieje możliwość, że obsługa USB 2.0 została wyłączona w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...