gaara21 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam nastepujacy problem: mam karte dzwiekowa zintegrowana z plyta glowna i po podlaczeniu do niej wzmacniacza stereo z dwoma 100watowymi kolumnami slysze straszne szumy juz 30% mocy na potencjometrze. nie da sie poprostu tego wytrzymac. doszedlem juz do tego ze to nie wina wzmacniacza ani kolumn bo podlaczajac inne komponenty ja np zewnetrzny odtwarzacz CD Denona nie slysze szumow nawet go przekrece potencjometr na wzmacholu do 80%. Dlatego szukam dobrej karty dzwiekowej do mojego kompa ktora najlepiej sprawdza sie w systemie 2.0 - nie polecajcie mi kart w 7.1 czy 5.1 gdyz mam pozadny zestaw stereo z kolumnami JBL L880 i chcialbym go wykorzystac w 100%:) PROSZE O POMOC:) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez gaara21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/audio/63/kart...dzwieku/212877/ najlepiej pewnie bedzie kupic prodigy hd2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asturas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 HD2 będzie bardzo dobra, ale jeśli masz więcej kasy to możesz spróbować z DACiem Beresforda. Koszt to 610zł. Gra lepiej od HD2. Dopiero, podobno, bardzo mocno przerobiony HD2 gra od niego lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...