waldemas Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam znajomy mnie prosił o sprawdzenie kompa , okazało się że stary hdd po włączeniu stuka i to strasznie głośno ,więc wymiana na nowy . Nowy kupiony seagate 250gb niestety komp go nie widzi nie można sformatować .(150 czy 300mb/s bez znaczenia) :mur: Podłączałem go u siebie na asusie(nowa) i na gigabyte k8ns i na żadnej bios nie widzi .Czyżby uszkodzony hdd baracuda 10 :mur: :mur: POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 nikt nie zna innego sposobu rozwiązania problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Pokombinuj z ustawieniami zworek, jeśli to nie pomoże to popatrz na ustawienia ahci/raid w biosie. Dalej to już tylko gwarancja. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 temat zamknięty poszedł na gwarancję dopłaciłem i wymieniłem na 320gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...