jakubekk Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Koledze który pracuje w Niemczech spodobał sie laptop znaleziony w supermarkecie, a jako ze nie ma tam dostepu do Internetu to chciał zebym zobaczył czy warto go kupic. Laptop to Medion Akoya MD 96970 Tutaj sa jego parametry: http://www.computerbild.de/artikel/cb-News...70_3282009.html Bede wdzieczny jesli mi ktos podpowie czy warto kupic tego laptopa; czy warty jest on 699 euro. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Gdyby u nas oferowali coś takiego za taką cenę (po uwzględnieniu kursu), to powiedziałbym, że to drożyzna - na naszym rynku w podobnej cenie da się kupić dobrze wyposażonego Compala, albo mniej wypaśnego Della. A za granicą niby taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 I druga sprawa, że medion jakością nie grzeszy niestety. To taka najniższa półka. I jak wspomniał +OskaR za taką cenę można mieć np Dell np Inspirona w lepszej konfiguracji. A co Dell to Dell. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro786 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja właśnie mam tego lapka. Jest nawet dobry (Procek 2 GHz, Pamięć 3 GB, Grafika GeForce 9300MG). A producentem jest właśnie Dell :D (przynajmniej tak pisze). Ale miałbym pytanie do tego laptopa. Chciałbym go rozbudować, żeby był szybszy i płynnie chodziły gry (np. Call4, Call6, NFS Shift itp). Co musiałbym wymienić i na co? Idealnie by było jakby ktoś zarzucił linkami ze sklepów i coś dopowiedział. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Temat gier i laptopów był włakowany nie raz, nie dwa i nie tysiąc razy. Jednym słowem : o graniu na laptopie niegamingowym nie ma co marzyć, chyba że masz grafikę na złączu MXM (w tym Medionie z tego co widzę jest wlutowana w płytę). Więc w 2 słowach : aby płynniej chodziły gry obniż detale. A co do tematu : Mediona bym nie brał, nie mam zaufania do tej firmy (padające Radeon 9800 XXL itp.), lepiej poszukać czegoś markowego. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Medion to sprzęt z Aldi i Lidla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...