Lwr Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam! Jestem Tu nowym użytkownikiem forum, proszę o wyrozumiałość. Mam problem, mianowicie. Wyskakują mi bs'y przy włączaniu gier. Dowiedziałem się, że bląd jest w pliku atkosdmini.dll. Potem znów sie dowiedziałem że jest to ASUS Enhanced Video Drivers . Pomóżcie co zrobić. Tego asusa nie umiem znaleźć. Pomóżcie. Dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Błędy mają jakąś konkretną treść? Może pomóc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 To jest są chyba sterowniki do radeona, ściągnij najnowsze z http://ati.amd.com/support/driver.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...