jonathan Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No wlasnie, moj T40 dozywa juz swoich lat i czas go na cos zmienic... Chce cos malego i zwawego ale nie zabijajacego cena, mysle ze tak 2000-2400 moglbym dac W oko wpadl mi jakis sony ale w tej chwili juz nie widze ich, z tego co pamietam seria CZ Nie ukrywam ze zajebiscie pasowala mi Toshiba Portage R500-127 no ale jej cena jest z deczka spora Mozecie cos polecic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Używka MacBook :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Wolalbym raczej cos nowego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 http://www.ceneo.pl/1610695 ? procek i ram jak się okaże mało za jakiś czas wymienisz z allegro : http://allegro.pl/item423024999_super_okaz..._xps_m1330.html trochę drogo ale to dell xps ,, przyjemnie się go dotyka ;) http://allegro.pl/item422482377_nowy_samsu...f8400_2_gb.html daje radę ;) wszystkie na górze wyznaczonej kwoty lub lekko za,, 13 to nie jest klasa tanich lapów a jeszcze piszesz mocne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 No no :] Najwyzej zerkne jeszcze na newegg moze cos maja O toshibie myslalem, ale ten Dell nie powiem, calkiem milusi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Toshibe U400 mam, jak wroce z urlopu to moge z nia podjechac jak chcesz pomacac ;) A przynajmniej jeszcze mam, bo chce ja sprzedac i kupic to: http://allegro.pl/item426830665_nowosc_asu..._ati_bt_vb.html A tu tez troche tansza wersja: http://allegro.pl/item423774160_asus_f6a_3...x4500_13_3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aburabi Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Tak jak kolega pisał na górze, DELL XPS M1330, wspaniała maszynka, tutaj chyba najtaniej http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7133997 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 No niestety kolego u Ciebie nie jest najtaniej ;] A tak w ogole to u nas za spam bana mozna szybko wyhaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Można i nawet się dostaje.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Bierz Jon tego xps'a- siostra ma 13tkę z matrycą LED i jest w pełni zadowolona. Ja z większego "brata" również. Ten model udał się Dell'owi niemal pod każdym względem, a designem może konkurować z najlepszymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Dell-...330.4478.0.html Najpierw przeczytaj. Kawał dobrego sprzetu, poza małymi niedoróbkami takimi jak bardzo głośny napęd i piszczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Bardzo głośny to może i ten napęd jest, ale przy wkładaniu płyty (taki urok tego slot in), przy pracy z płytą napęd wydaje standardowe dźwięki. W m1530 mam napęd teac'a, nie wiem co siedzi w 1330, bo laptop jest ode mnie oddalony o 100km ;) ale charakterystyka pracy ztcp ta sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theriel Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) Hmmm a co z legendarnymi problemami z kartą graficzną? Wszyscy tak wychwalacie Della 1330, a przecież wręcz słynie on z przegrzewania się, karta graficzna jest ze starej/problematycznej serii (do czego z resztą sama nvidia się przyznała)... wszędzie raczej z tego powodu odradzają 1330... #-/. No chyba, że autor wątku decyduje się na zintegrowaną grafikę... Jako alternatywę widzę Samsunga Q310 - sam się nad nim zastanawiam... Pozdrawiam, Theriel Edytowane 2 Września 2008 przez Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 w podobnej konfiguracji można coś złożyć na ASmobile S37S ;], ale to nie to samo co dell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Wlasnie draak powiedz mi jedno Czy dotyczczasowy problem della dalej wystepuje?? Tj odbijanie sie klawiszy na matrycy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Hmm? ;) Nic takiego nie zauważyłem, chodź na laptopa raczej nie siadam, gdy klapa jest zamknięta, może dzięki temu ;) Co do wadliwej serii gpu od nvidii- wydaje mi się, że Dell rozwiązał ten problem wraz nowszymi rev. mobo i nowszymi biosami (częstsze uruchamianie się wentyli). m1530 jest mimo to nadal cichy, a m1330 też mi jakoś w ucho nie wpadła- tu jednak przyznaję, że obcowałem z nią godzinkę, góra dwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 No to chyba mamy zwyciezce ;] Jak mam byc szczery jakos na Della nie spogladalem, mam z nimi zle wspomnienia. Tak tak zly dotyk itd ;] Co do klawiszy odbijajacych sie na matrycy, to ich problem od lat, ostatnio to samo widzialem w jakims wysokim modelu od Della, dlatego sie dopytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Oczywiście Pawle chodziło mi o samo wkładanie płyty. Zreszta, nawet uwielbiany przez masy Mac, wyje przy kontakcie z płyta ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 dobry wybór z tym dellem,, był zły dotyk teraz będzie dobry,, xpsy są wykonane kozacko ciężko przejść obojętnie ciężko coś zarzucić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Odświeżę. Sprawa dot. zarówno XPS'a 1330, jak i 1530. Dokładniej- kwestia gwarancji. Jak to z nią jest u nas? Teoretycznie działa NBD, a jak to wygląda w praktyce? Dzwonie, przyjeżdżają, czy sam mam odsyłać do serwisu? NBD od momentu zgłoszenia, czy dotarcia serwisanta/dostarczenia przesyłki na serwis? Pytanie dla mnie o tyle istotne, że z tego co widzę to spora ilośc tych laptków na allegro to refub (przynajmniej tak wynika z "service tag'). A z kolei interesuje mnie gwarancja sięgająca nawet trzech lat. Szczególnie teraz, gdy miesiąc po odpowiedzielaności sprzedawcy musialem rozkręcać swoją Toshibę i się z nią bawić, a dźwięku nie ma i już raczej rak pozstanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 O jakich problemach mowicie odnosnie 8400gs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 wszystkie 8400 i 8600 wyprodukowala uwalone, ale tak nie do konca. w sumie to chyba dalej nic nie wiadomo. spekuluje sie ze jakies olowiane luty(?) bardzo nie lubia wachan temperatury i ogolnie temp powyzej 70 stopni, ktora szokujacą temperatura dla grafik w lapkach nie jest. ogolnie hp i dell przeciwdzialaja temu wypuszczajac nowe biosy, ktore szybciej wlacza wentylatorki. o ile w 15 i 17 przy dobrze rozplanowanym chlodzeniu tego problemu nie ma, to w 13 moze byc z tym problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...