MantisGhost Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam pierwszy raz mam problem z zainstalowaniem visty jak wiadomo wszystkiego umiec nie moza :D mam nastepujacy problem: wpycham plyte laduje pliki leci pasek i pojawia sie tapetka visty, kursor i tyle nic wiecej plytka jest ok bo sprawdzelm na lapie i szla od razu zaznacze ze z instalacja visty 32 na TEN SAM DYSK nie mialem problemu dysk sata 160 gb mobo p5k-e wifi/ap (w biosie ustawione zeby traktowal saty jako ide) radeon hd 4850 jakies rady ??? vlite sie spapral trzeba jakies gowno co wazy ponad 1gb sciagac a ja nie mam zamiaru wiec ta opcja odpada jakies inne sugestie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Czekac az ruszy dalej... vlite sie spapral trzeba jakies gowno co wazy ponad 1gb sciagac a ja nie mam zamiaru wiec ta opcja odpada jakies inne sugestie ??? :blink: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Czekac az ruszy dalej... :blink: ?? tez do tego doszedlem ale dzieki za pomoc post do zamkniecia :) (swoja droga 64 instaluje sie o polowe dluzej niz 32 -_-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...