Grape Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam Szukam programu, który będzie wyświetlał na pulpicie ilość zajętego lub wolnego miejsca na poszczególnych partycjach. Wiem, że "samurize" posiada taką możliwość. Czy oprócz tego programu istnieje jakaś inna aplikacja, która również mi to umożliwi. Zależy mi na czymś lekkim, mało zasobożernym. Wygląd nie jest ważny. Nie potrzebuję wizualnych wodotrysków. Zależy mi tylko na tej jednej konkretnej opcji. Istnieje coś takiego? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Grape Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Spróbuj tego: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...p;StatBar+2.406 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) A ja ze swojej strony polecam Rainmeter. Jest dużo różnych konfigów (np. na customize.org) do ściągnięcia :) Przykład na moim pulpicie z przed wakacji: wskaźniki w formie kółeczek. klikalne - otwiera Ci dysk :) Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) sysmetrix, używam odkąd przestałem używać samuriza ;] Edytowane 4 Września 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...