kziel1 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Intel Pentium Dual Core E2180 Gigabyte P31-DS3L A-Data Extreme Edition 2x 1GB 800Mhz Palit GeForce 9600GSO 384MB Modecom MC-350ATX 2.0 Samsung 250GB 16MB Cache F1 dobrze zlozony zestaw? glownie nie jestem pewien czy grafa tu pasuje i nie dolozyc troszeczke na lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 samsung na 320GB (szybszy cichszy) no i jak mozesz do doloz do wersji 768MB (chyba ze grasz w malych rozdzielczosciach to bedzie ok) P.S. bedzie OC??? bo jak nie to wydajniej bedzie na AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=12621 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=11796 czy to nie jest ten sam dysk tylko ze mniejsza pojemnosc? mi w zupelnosci wystarczy 250gb a zawsze kilka dyszek do przodu jestem. czy jesli zamiast dwoch kosci ramu dam jedna 2gb to zauwaze w praktyce brak duala? lekkie oc na procu bedzie tylko (w ramach bezpiecznych temperaturach na boxie) Edytowane 1 Września 2008 przez kziel1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Wez F1 320, jest na lepszych talerzach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Wersje samsungów f1 320G , 640G i 1T są na większych 332G talerzach dzięki czemu te dyski są szybsze , zaś pozostałe samsungi f1 są na starszych 250G talerzach. Strata w wydajności z powodu braku duala to jakieś 3-5% ale tak prawdę powiedziawszy jest to zauważalne tylko w benchamrkach , więc się nie ma co martwić tylko kupować 2G w jednej kości (przynajmniej nie będzie problemów z dołożeniem ramu) , moga być najtańsze goodramy bo i tak nie będzie problemów z oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Tylko nie cl6 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 ostateczny sklad intel pentium dual core e2180 gigabyte p31-ds3l goodram 2gb(2X1gb)pc800 cl5 samsung 320gb7200rpm 16mb cache sata-I palit geforce 9600gt 512mb DDRIII modecom mc-350atx 2.0 pfc wszystko ok? z obudowa wyjdzie prawie 1100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fernando Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 W jakim sklepie zamierzasz ten zestaw kupić? Może za tą cenę lepiej wziąć Kingmax 1066? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 1x2G Goodram 800 cl5 , nie będzie potem problemów jak będziesz chciał dołożyć ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 nie bede chcial dokladac ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Pamięć weź w 1 kości - tak będzie lepiej. Dual w praktyce nic Ci nie da. Co do karty, to dołożyłbym 70 zł do 9800GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 nie chce przekroczyc 1100zł. to co napisalem wychodzi w esc.pl cos chyba 1092zl wiec nie ma dokladania, jedynie "zamiana" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fernando Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Co tak upieracie się na ten esc.pl? Przesz tam ceny są wyższe niż w innych sklepach internetowych. :blink: Porównaj z proline.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Że co ? Porównujesz ESC do Proline :mur:. ESC - 9,65 Proline - 6,23 Jak dla mnie, to wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fernando Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Nie sugeruję się jakimiś rankingami. Zamawiałem wiele razy na proline.pl i byłem bardzo zadowolony z towaru i pieniędzy, które mi zostały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Słuchaj "Fernando" - Proline = Shitline. Zamawiałem na esc.pl, jest tam tanio, szybko i elegancko. W proline z oddaniem produktu na gwarancje jest trudniej niż znalezienie igły w stogu siana. Nie wiem w ogóle co ty porównujesz esc.pl z proline... Z gwarancją na esc, jest super, odsyłają wszystko w czasie max 1 tydzień, nawet zdarzyło mi się że opłacili koszt przesyłki :) ... Zamawiałem wiele razy na proline.pl ... A oddawałeś do nich produkty na gwarancje ? Jeśli nie to się nie dziwie skąd ta opinia... Edytowane 3 Września 2008 przez goru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Fernando - albo masz po prostu szczęście (a może Ci ludzie opiniujący się mylą ???) albo nie wiem... Głupie rankingi ? 3,5 różnicy w ocenie, to mała różnica ? Edytowane 3 Września 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Ja polecę Agito.pl, świetny sklep, już bardzo wiele rzeczy tam zamawiałem i zawsze było wszystko ok. Często też jest taniej niż na esc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Ja tam wolę w ESC - 1,5 dnia na realizację zamówienia w porównaniu z 5 dniami w Agito... Edytowane 3 Września 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fernando Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) No tak, racja. Może po prostu dobrze trafiłem. Tak czy owak, przy zamawianiu więcej produktów, różnica cenowa staje się coraz większa, która dla niektórych (ograniczonych kasą) stanowi ogromną różnicę. Szczerze mówiąc, gdy nie było mnie jeszcze na tym forum, nie słyszałem o takich sklepach jak esc.pl. Dla mnie liczyły się tylko sirius.pl i proline.pl - bo mieli najtaniej. Co do agito.pl, kupowałem tam lustrzankę, wszystko poszło bardzo sprawnie. Pozdrawiam. /Wracając do tematu... Zrób jak powiedział Miguel, kup pamięć w jednej kości - będzie najlepiej. ;) Edytowane 3 Września 2008 przez Fernando Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Ja tam wolę w ESC - 1,5 dnia na realizację zamówienia w porównaniu z 5 dniami w Agito...Racja, racja. Pieniążki wpłaciłem do nich we wtorek. W czwartek (2 dni później) doszły części do kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Fernando - różnica między ESC'em, a Proline jest praktycznie żadna, a są produkty w ESC tańsze (vide Radeony HD4). Poza tym ta różnica na opineo jednak coś znaczy i znacznie pewniej jest kupić w ESC'u niż w Proline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fernando Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Nie zaprzeczam. Patrząc na to zaś z drugiej strony, pewniej także kupić w sklepie, osobiście, zabulić i wio. Właśnie, zabulić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Weź przestań. W ESC zabulić ? Bardzo śmieszne... I to jeszcze przy kupowaniu w internecie. Nic tylko zabulić... Edytowane 3 Września 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Nie przesadzajcie Ecs nie jest drogie a do tego swietnie radza sobie z zamowieniami kilka razy tam zamawialem (dla mni i dla kumpli) i chciaz odleglosc jest spora (mieszkam w okolicach bielska bialej) zawsze przychodzily 2-3 dni po zamowieniu, za to wielki szacunek dla nich i jak dla mnie sklep jest b.dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...