vENiZE Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam, Poszukuję programu, który umożliwia konwersję DivX/XviD do 3GP/MP4 z możliwością wyboru: czasu startu i końca formatu i bitrate'u wideo formatu, bitrate'u i ilości kanałów audio rozdzielczości Probówałem Xilisofta, ale coś sobie nie radzi (on albo ja). Próbowałem Yamba - ale w nim nie można zmienić niczego. Konwersja. Czysta. Próbowałem SmartMovie - ale on nie zmienia formatu wideo, pozostałe parametry owszem. Próbowałem również X, Y i Z, jak i każdego innego, którego mogłem wyszukać na google i forum ze skutkami podobnymi do powyższych. Nie chcę VirtualDuba, bo to odrobinę mnie przerasta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Może Any Video Converter. Choć do 3gp nie ma konwersji raczej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jak znam życie spóźnię się znowu na rozpoczęcie roku, ale co tam... Odpowiedzią na wszelkie smutki i troski jest Total Video Converter[/i]. Co prawda domyślne profile wołają o pomstę do nieba, a przycinanie obrazu wpisuje się ręcznie w pikselach (i to nie gotową rozdziałkę, ale o ile który bok ma być przycięty) - jest to i tak najlepszy program na jaki się natknąłem. Przy różnych dziwnych ustawieniach lubi się po prostu wyłączyć (bez zbędnych komunikatów nawet :D). Polecam wszystkim, bo i tak nic lepszego nie ma. Przy 240x320, 24fps, mpeg4 b/r 448, aac b/r 24 - ~30-minutowy plik zajmuje ~80mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Witam, Poszukuję programu, który umożliwia konwersję DivX/XviD do 3GP/MP4 z możliwością wyboru: czasu startu i końca formatu i bitrate'u wideo formatu, bitrate'u i ilości kanałów audio rozdzielczości MediaCoder, SUPER, ...? BTW Yamb nie służy do 'kompresji' - umożliwia łączenie i rozdzielanie strumieni audio/video. VirtualDub zapisuje tylko do AVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Total Video Converter :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...