waterfusion Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Jeszcze nie jestem za bardzo wtajemniczony w WC więc proszę Was o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 zloz pierw sobie to co bys chcial i potem zapytaj sie jaki zamiennik uzyc aby bylo tansze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) cpu - swiftech gt/gtx - 100/140 pompka - laing ddc 1t - 160 rez - tank 170/micres-micro 70zl chlodnia - bwa 122/123 80zl weze - pollix 10/13 - 20zl choinki - 20zl ( w metalowcu ) feser - 49zl wentyle wedle uznania razem wychodzi +/- 540zł ( bez wentyli ) opcja z GTX'em. ceny tak z pamieci wziałem wiec moze byc ciut wiecej badz mniej. jakbys chcialbyc jazzy to do lainga jakis top, i moze chlodnice bwu albo tc :] ja bym to tak widział PS. takich tematów jak ten jest od groma... Edytowane 2 Września 2008 przez osa512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waterfusion Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 (edytowane) THX za zestawik. Teraz będę poszukiwał używek. Bardzo proszę o oferty. Edytowane 2 Września 2008 przez waterfusion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waterfusion Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 1. Warto dodatkowo zastosować sylikon uszczelniający: http://allegro.pl/item426368295_uszczelnia...ezroczysty.html 2. Lepszy będzie Tygon czy Feser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Ja bym olał ten silikon. ale niech sie wypowiedzą w temacie bardziej obeznani ;) co do węży co tobie bardziej pasuje. Feseriusz bedzie się ładnie swiecic jak psu ... pod UV'ka. A w tygonie jak zastosujesz płyn fesera to i tak bedzie sie swiecic i tak. tyle ze w wiekszosci weze fesera reaguja na niebiesko. zobacz sobie tu -> KLIK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 1. Warto dodatkowo zastosować sylikon uszczelniający: http://allegro.pl/item426368295_uszczelnia...ezroczysty.html 2. Lepszy będzie Tygon czy Feser. To pytania czy stwierdzenia? Jesli to pierwsze to ad.1 nie nie warto. Jesli chcesz uszczelnić gwinty to lepsza będzie taśma teflonowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Nie wiem czy warto szukaz uzywanego DDC 1T w okolicach 160-170pln W tej chwili najbardziej oplacalna pompka jest Swiftech MCP-355 za 209 zl (czyli DDC 1T plus ktory 389pln kosztuje...) Edytowane 3 Września 2008 przez jedras77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...