LOLOLC Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Ostanio dostalem PC166 zadowolony otwieram paczke podpinam do pc(pod usb) i po chwili wyswietla sie komunikat ze sprzet jest gotowy do uzytku ... zakladam sluchawki na glowe wchodze na yt i puszczam pierwsza lepsza piosenke by sprawdzic jak dzialaja ... i tu zaczyna sie problem bo zamiast muzyki uslyszalem metaliczne dzwieki i charczenie... wiec pobawilem sie chwile w ustawieniach nic to nie dalo probowalem zainstalowac z 3 razy jeszcze i tez nie zdenerwowany odpialem karte dzwiekowa usb i podpiolem same slucahwki dzialaja . I tu moje pare pytan czy da sie cos z tym zrobic zeby sluchawki dzialy z karta usb ? czy da sie sciagnac sterownki do windowsa do kart dzwiekowych usb ? i czy moze to byc spowodowanie podkrecaniem portu usb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLOLC Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) pomoze ktos??? Edytowane 5 Września 2008 przez LOLOLC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Kwinto Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Moje PC-150 USB nie trzeba instalować XPSP2 ma stery do nich. Wystarczy w ustawieniach audio zmienić Urządzenie domyślne na Sennheiser USB Headset i po wszystkim. Podłącz słuchawki do innego komputera i się okaże czy masz coś nie tak z USB czy karta w Sennheiser'ach jest walnięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLOLC Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) u moich znajomych dziala a u mnie nie ... dobra temat do zamkniecia winemu wszystkiemu byl podkrecany port usb Edytowane 6 Września 2008 przez LOLOLC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...