Skocz do zawartości
aro_w

SPRAWDŻ SWÓJ PROCESOR Z KTÓREJ SERI ODRZUCONY

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm...z tego wynika że mój jest odrzucony z 2800+ a jest A0. Na jakim napięciu i jakiej FSB chodzi oryginał 2800+ A0? To może jak se sprawie K7S7A2 to wycisne z niego więcej niż teraz (150x11; 1,5Va dokładniej1,488Vpodaje bios)? Czy lepiej go sprzedać i szukać jakiegoś dobrego B0?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...z tego wynika że mój jest odrzucony z 2800+ a jest A0.  Na jakim napięciu i jakiej FSB chodzi oryginał 2800+ A0? To może jak se sprawie K7S7A2 to wycisne z niego więcej niż teraz (150x11; 1,5Va dokładniej1,488Vpodaje bios)?  Czy lepiej go sprzedać i szukać jakiegoś dobrego B0?

Taaa ... a świstak ... ;)

a na jakimś forum gość pisze że w oznaczeniach ma, że odrzucony z 2600 a proc był 2700+ fajne nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie wiesz co to znaczy downgradet , ale nie jest to jednoznaczne z odrzucony lecz raczej przeniesiony. Nie znaczy to że procek nie może być przeniesiony do wyższej seri po testach.

Jasne może

Ale całe to zamieszanie z 2 cyferkami to czystej wody dywagacje miłośników OC ...

Tak czy nie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie wiesz co to znaczy downgradet , ale nie jest to jednoznaczne z odrzucony lecz raczej przeniesiony. Nie znaczy to że procek nie może być przeniesiony do wyższej seri po testach.

Jasne może

Ale całe to zamieszanie z 2 cyferkami to czystej wody dywagacje miłośników OC ...

Tak czy nie ??

A MI TO NIE DZIAŁA MOZE I LEPIEJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.... niewiem jak z tym świstakiem ale wygrzebałem że na A0 robili TYLKO do 2400+(1,8GHz) więc coś mi tu jakimś "żarcikiem" zalatuje. Pewnie komuś się nudziło ise napisał jakiś skrypcik. A może jednak coś w tym jest....? Kto wie? <tylko autor strony>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm.... niewiem jak z tym świstakiem ale wygrzebałem że na A0 robili TYLKO do 2400+(1,8GHz) więc coś mi tu jakimś "żarcikiem" zalatuje.  Pewnie komuś się nudziło ise napisał jakiś skrypcik. A może jednak coś w tym jest....? Kto wie? <tylko autor strony>

od kiedy 2400+ ma taktowanie 1.8?,ludzie poczytajcie najpierw troche www i innych madrych rzeczy bo piszecie glupoty straszne.

na a0 robili max 2200+(1.83ghz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...