aro_w Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jak w temacie http://mp3.zonebg.com/cpu/cpu.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 heh... Ameryki nie odkryłeś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Hmmm...z tego wynika że mój jest odrzucony z 2800+ a jest A0. Na jakim napięciu i jakiej FSB chodzi oryginał 2800+ A0? To może jak se sprawie K7S7A2 to wycisne z niego więcej niż teraz (150x11; 1,5Va dokładniej1,488Vpodaje bios)? Czy lepiej go sprzedać i szukać jakiegoś dobrego B0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Hmmm...z tego wynika że mój jest odrzucony z 2800+ a jest A0. Na jakim napięciu i jakiej FSB chodzi oryginał 2800+ A0? To może jak se sprawie K7S7A2 to wycisne z niego więcej niż teraz (150x11; 1,5Va dokładniej1,488Vpodaje bios)? Czy lepiej go sprzedać i szukać jakiegoś dobrego B0? Taaa ... a świstak ... ;) a na jakimś forum gość pisze że w oznaczeniach ma, że odrzucony z 2600 a proc był 2700+ fajne nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_w Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Może nie wiesz co to znaczy downgradet , ale nie jest to jednoznaczne z odrzucony lecz raczej przeniesiony. Nie znaczy to że procek nie może być przeniesiony do wyższej seri po testach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Może nie wiesz co to znaczy downgradet , ale nie jest to jednoznaczne z odrzucony lecz raczej przeniesiony. Nie znaczy to że procek nie może być przeniesiony do wyższej seri po testach. Jasne może Ale całe to zamieszanie z 2 cyferkami to czystej wody dywagacje miłośników OC ... Tak czy nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Może nie wiesz co to znaczy downgradet , ale nie jest to jednoznaczne z odrzucony lecz raczej przeniesiony. Nie znaczy to że procek nie może być przeniesiony do wyższej seri po testach. Jasne może Ale całe to zamieszanie z 2 cyferkami to czystej wody dywagacje miłośników OC ... Tak czy nie ?? A MI TO NIE DZIAŁA MOZE I LEPIEJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_w Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jeśli ci nie działa to coś żle wpisujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jak w temaciehttp://mp3.zonebg.com/cpu/cpu.phpChyba nie bardzo szukasz na forum - ten temat juz dawno temu byl - sam go zakladalem... Spojz tutaj i nastepnym razem poszukaj zanim cos napiszesz :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_w Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A co to ma do rzeczy skoro ludkowie ciągle się pytają, więc dałem to dla przypomnienia. I nie obruszaj się tak. W nagłówku strony powinno się umieścić posta z linkami i nie byłoby problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Hmmm.... niewiem jak z tym świstakiem ale wygrzebałem że na A0 robili TYLKO do 2400+(1,8GHz) więc coś mi tu jakimś "żarcikiem" zalatuje. Pewnie komuś się nudziło ise napisał jakiś skrypcik. A może jednak coś w tym jest....? Kto wie? <tylko autor strony> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Hmmm.... niewiem jak z tym świstakiem ale wygrzebałem że na A0 robili TYLKO do 2400+(1,8GHz) więc coś mi tu jakimś "żarcikiem" zalatuje. Pewnie komuś się nudziło ise napisał jakiś skrypcik. A może jednak coś w tym jest....? Kto wie? <tylko autor strony>od kiedy 2400+ ma taktowanie 1.8?,ludzie poczytajcie najpierw troche www i innych madrych rzeczy bo piszecie glupoty straszne. na a0 robili max 2200+(1.83ghz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...