goral81 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Witam, mam takie pytanie odnosnie wymiany procka w tym laptopie, troche poczytałem, ale dalej się zastanawiam czy np taki http://allegro.pl/item424684637_intel_core...z_sl8vq_fv.html będzie pasował, on jest na szynie 667 a mój celek na 533 czy duzo na tym strace, czy to wogóle zadziała? troche mam stracha żeby nie utopić kasy jak to nie zadziała? czy może ktoś wymienił tego celka na taki procek? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 ten procesor nie pasuje, musisz szukać procesrow na socket P a ten Core Duo t2400 jest na socket M i nie uruchomisz go na swoim laptopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral81 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Intel Core 2 Duo Mobile T5550 1.83GHz Socket-P BOX, ale ten bedzie pasowal na bank? pozdro i dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 tak, pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral81 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 dzieki za pomoc i pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...