Skowri Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Witam wszystkich. Jako, że dzisiaj w Moje ręce trafi P-7811 FX potrzebuję do niego jakiejś fajnej bezprzewodowej myszki. Gram raczej tylko w MMORPG-i, więc nie potrzebuję najszybszej reakcji takiej jakiej dają myszy z kablem. Po przeszperaniu Googli mam 2 faworytki: 1. Logitech G7 Black 2. Logitech MX Revolution Zależy mi na wygodzie (jak wiadomo takie gry pochłaniają dużo czasu ^_^ ), a także na funkcjonalności. Jeśli ktoś ma jakieś inne propozycje jestem otwarty. Plusem jest to, że jestem w USA i mogę obie dostać w niższych cenach. Czekam na sugestie B-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7xfd Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Nikt ci niepowie ta myszka jest lepsza, ta gorsza. (chodzi mi ze w tej samej klasie) Musisz isc do jakiegos marketa i "obmacac" sobie pokolei myszki w tej cenie (w markecie mysle ze bedzie drozej wiec bierz poprawke na to) która bedzie ci najlepiej lezala w dloni ta bierzesz. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Mam od jakiegos czasu MX Revolution i jeśli chcesz poważniej grac w FPS'y to weź jednak inną myche. Poza tym myszka jest idealna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Nikt ci niepowie ta myszka jest lepsza, ta gorsza. (chodzi mi ze w tej samej klasie) Musisz isc do jakiegos marketa i "obmacac" sobie pokolei myszki w tej cenie (w markecie mysle ze bedzie drozej wiec bierz poprawke na to) która bedzie ci najlepiej lezala w dloni ta bierzesz. Pozdro Mam obydwie w domu. Do grania lepszym wyborem będzie G7. Do pracy biurowej - MX Revolution. Co do wygody, to już musisz samemu pomacać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowri Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Dziękuje wszystkim za wypowiedzi. Wczoraj byłem w sklepie i "obmacałem" obie. Zdecydowanie wybieram G7 B-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 co do wygody.. ja nie macałem lepszej niż MX1000 co do pracy biurowej.. nie ma lepszej niż MX Revolution co do gier.. jo siem nie znom ;) ale obie ww myszy są za duże i za ciężkie, a ich wyprofilowanie przeszkadza w szybkim poruszaniu. małe i lekkie a4tech lepiej się sprawdzają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...