Skocz do zawartości
Skowri

Mx Revolution Vs Logitech G7 Black

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Jako, że dzisiaj w Moje ręce trafi P-7811 FX potrzebuję do niego jakiejś fajnej bezprzewodowej myszki. Gram raczej tylko w MMORPG-i, więc nie potrzebuję najszybszej reakcji takiej jakiej dają myszy z kablem. Po przeszperaniu Googli mam 2 faworytki:

1. Logitech G7 Black

2. Logitech MX Revolution

Zależy mi na wygodzie (jak wiadomo takie gry pochłaniają dużo czasu ^_^ ), a także na funkcjonalności. Jeśli ktoś ma jakieś inne propozycje jestem otwarty. Plusem jest to, że jestem w USA i mogę obie dostać w niższych cenach. Czekam na sugestie B-)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt ci niepowie ta myszka jest lepsza, ta gorsza. (chodzi mi ze w tej samej klasie)

Musisz isc do jakiegos marketa i "obmacac" sobie pokolei myszki w tej cenie (w markecie mysle ze bedzie drozej wiec bierz poprawke na to) która bedzie ci najlepiej lezala w dloni ta bierzesz.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt ci niepowie ta myszka jest lepsza, ta gorsza. (chodzi mi ze w tej samej klasie)

Musisz isc do jakiegos marketa i "obmacac" sobie pokolei myszki w tej cenie (w markecie mysle ze bedzie drozej wiec bierz poprawke na to) która bedzie ci najlepiej lezala w dloni ta bierzesz.

Pozdro

Mam obydwie w domu. Do grania lepszym wyborem będzie G7. Do pracy biurowej - MX Revolution.

Co do wygody, to już musisz samemu pomacać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do wygody.. ja nie macałem lepszej niż MX1000

co do pracy biurowej.. nie ma lepszej niż MX Revolution

co do gier.. jo siem nie znom ;) ale obie ww myszy są za duże i za ciężkie, a ich wyprofilowanie przeszkadza w szybkim poruszaniu. małe i lekkie a4tech lepiej się sprawdzają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi