Socjum Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Cześć :) Piszę pracę magisterską i przeprowadzam do niego proste i krótkie badanie internetowe. Zajmuje maksymalnie 10 minut. Link do badania poniżej: http://id00759.campus.tue.nl/badanie Dziękuję bardzo za wypełnianie :) W razie pytań proszę pisać na socjum@op.pl Pozdrawiam, Socjum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Done :). Na początku myślałem, że coś nie tak jak pytania się same zmieniały, ale wystarczyło poczekać. Edytowane 1 Września 2008 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafiq Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Done. Ale dziwne to takie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coldain Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 byłem, wypełniłem , pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Ja tez pozwolilem sobie wypelnic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Wypełniłem, ale przyznam się, że kompletnie nie wiem o co tu chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Pomożecie? Pomożemy :) done. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Wypełnione ;). Powodzenia życzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 done.. Wypełniłem, ale przyznam się, że kompletnie nie wiem o co tu chodziło. jedyne co mi przyszło do głowy, to to, że większość wybierając te pytania będzie się interesowało dziewczyną.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 done.. jedyne co mi przyszło do głowy, to to, że większość wybierając te pytania będzie się interesowało dziewczyną.. ;) Bo kogo obchodzi zepsuta książka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Wypełnione :D Done, pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Również wypełniłem. Czy możesz nam wyjaśnić o co chodziło w tych badaniach? Te pytania były dziwaczne ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 przoszę bardzo wypełniłem.. na zdrowie... ja wiem o co chodzi w tym badaniu ale nie powiem ;) moze autor sobie nie życzy bo zepsuje to wiarygodnosć testu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Wypełnione, również proszę o odpowiedź o co biega w tym badaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 zrobione. Ale o co w tym chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Czy prośba o emaila to też element badania, czy po prostu prośba o podanie emaila? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...