gacus24 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Witam :) Mam w/w grafikę i jadę na sterach dołączonych przez producenta które jak mi się wydaje nie są najwyższych lotów. Jakie polecilibyście mi stery do mojej grafiki? System WinXP Pro z SP3 w polskiej wersji językowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Lub najnowsze modded by Side :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 A skąd można ściągnąć stery modded by Side? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 A stąd: http://side.pl.pl/strona/?site=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 A czym różnią się stery modded by Side od standardowych ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...