MantisGhost Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 tez macie w niektorych instalatorach uzywajac visty x64 takie cos ?? szczerze przyznam ze jest to upierdliwe -_- (po lewej guzik next po po prawej exit mozna sie domyslic ale powiedzmy ze mamy nieco ardziej zlorzny instalator i co w tedy ????) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 to nie jest problem visty 64 na bank... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 to nie jest problem visty 64 na bank... no to ja nie wiem mam hd4850 z najnowszym catalystem 8.8 -_- na bank nie jest to problem grafiki jako ze inne instalki widac normalnie (tzn w wiekszosci za normalne guziki a w niektorych ich nie widac :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Przy instalatorze AQQ 2.0 na Viście niektórzy też maja takie problemy.. A więc albo Vista,albo program do tworzenia instalatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Przy instalatorze AQQ 2.0 na Viście niektórzy też maja takie problemy.. A więc albo Vista,albo program do tworzenia instalatorów. predzej to drugie tez instalowalem aqq :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...