Skocz do zawartości
Lynx

sb live 5.1 i glosniki creative 5.1

Rekomendowane odpowiedzi

moj problem jest takik ze we wlasciwosciach karty nie mam opcji aby ustawic tak glosniki (5.1) mam tylko 2 albo 4 glosniki czyli nie moge wykozystac mojego zestawu z 5 satelitkami, u kumpla to dziala a umnie nie? moze to wina systyemu albo jakieas zle stery?

aha szukalem i nie znalazlem nic i nie wiedzialem na jakiej tablicy to zamiescic wiec nie bluzgajcie jak zle zamiescilem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeh, sciagnij sobuie z creative-a stery do lajwa.........

i bedzie ok ;]

Dokładnie tak. Ja mam ten sam zestawik i nie mam problemów. Czasem nie warto ściągać najnowszych sterów. Ale na pewno powinny działać te z płytki instalacyjnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem oryginalna plytke ze sterami od live i za cholere nie moglem w swoim zestawie ustawic centralnego glosnika....dodam ze byly to najnowsze stry...jak juz wspominalem zalatwilem stery i oprogramowanie (kolor bursztyn w speakers`ach, nie jestem u siebie i nie pamietam jaka to byla ich wersja...) i dziala wszysio miodzio...mam tez pytanko: standardowo jest 4mb instrumentow, ktoregos razu albo sciaglo mi live update 8mb instrumentu i teraz nie wiem gdzie to wyrwac...jak ktos ma lub wie gdzie to lezy bylbym niezmiernie wdzieczny za info:: pozdrowionka wszystkim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...