Lynx Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 moj problem jest takik ze we wlasciwosciach karty nie mam opcji aby ustawic tak glosniki (5.1) mam tylko 2 albo 4 glosniki czyli nie moge wykozystac mojego zestawu z 5 satelitkami, u kumpla to dziala a umnie nie? moze to wina systyemu albo jakieas zle stery? aha szukalem i nie znalazlem nic i nie wiedzialem na jakiej tablicy to zamiescic wiec nie bluzgajcie jak zle zamiescilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a ja mam twoja soundcarte i glosniki creative 6700 6.1 i jakos wykorzystuje mi all glosniki....przy ustawieniach 7.1 :) dzwne to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ::prawdopodobny masz stery "zamotane" wez sprobuj instalnac inne stery oraz oprogramowanie!!! u mnie bylo to samo ale skombinowalem plytke ze sterami od kolesia i wszysko poszlo ok:: powodzenia!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 zainstaluj stery od audigy, na forum gdzies bylo ja mam i wszystko śmiga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lynx Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hmm z tymi sterami to zobacze :) macie jakis link z szybkikego serva zeby mi sie modem nie przegrzal? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lynx Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hmm a moze trzeba jakas plytke miec z osobnymi sterami do glosnikow? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 eeeh, sciagnij sobuie z creative-a stery do lajwa......... i bedzie ok ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 eeeh, sciagnij sobuie z creative-a stery do lajwa......... i bedzie ok ;] Dokładnie tak. Ja mam ten sam zestawik i nie mam problemów. Czasem nie warto ściągać najnowszych sterów. Ale na pewno powinny działać te z płytki instalacyjnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ja mialem oryginalna plytke ze sterami od live i za cholere nie moglem w swoim zestawie ustawic centralnego glosnika....dodam ze byly to najnowsze stry...jak juz wspominalem zalatwilem stery i oprogramowanie (kolor bursztyn w speakers`ach, nie jestem u siebie i nie pamietam jaka to byla ich wersja...) i dziala wszysio miodzio...mam tez pytanko: standardowo jest 4mb instrumentow, ktoregos razu albo sciaglo mi live update 8mb instrumentu i teraz nie wiem gdzie to wyrwac...jak ktos ma lub wie gdzie to lezy bylbym niezmiernie wdzieczny za info:: pozdrowionka wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...