Razel Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 czy ktoś się może spotkał się z jakimś zastawem montażowym dzięki któremu można by to chłodzenie zamontować na LGA775? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Jak go kiedyś kupowałem taki zestaw był standardowo w pudełku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razel Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Sam kupowałem go bardzo dawno temu jeszcze pod procesor amd, takiego zestawu montażowego dla 775 nie ma bo zdaje się wtedy taka podstawka nie istniała. Intel (Socket 370/478) - to wszystko. Nowe rewizje tego chłodzenia maja już nieco zmienione oznaczenie typu i stosowany zestaw do montażu - chetnie bym taki zestaw odkupił od osoby która go nie potrzebuje bo ma np procesor AMD. tak to wyglada w kwestii dodatkowych elementów: Edytowane 3 Września 2008 przez Razel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejP4 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 To chłodzenie ma wydajność GORSZĄ Intelowskiego Boxa, więc montaż tego coolera nie ma sensu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razel Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) To chłodzenie ma wydajność GORSZĄ Intelowskiego Boxa, więc montaż tego coolera nie ma sensu..... :D poważnie?, w 2004 roku dostał rekomendacje pclab. Potrzebny mi byłby do procka w wersji oem, z czasem do wymiany na coś lepszego ale poki co lepsze to niż nic. Edytowane 3 Września 2008 przez Razel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...