SubMaFioZo. Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Witam Szybko przystąpie do opisu problemu - a więc , mam monitor LCD i stojak taki pod niem ze może wejść pod niego tzn na montor,wzmacniacz Grundig FineArts v3 ale boje się ze transformator od wzmacniacza będzie oddziałowywał na niego. Krótko mówiac czy coś mu grozi ? Edytowane 3 Września 2008 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Nie widzę przeciw wskazań stania LCD nawet na wzmacniaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Nie widzę przeciw wskazań stania LCD nawet na wzmacniaczu. Dzięki wiesz jednak miałem wątpliwości bo jednak transformator czasem powoduje zakłocenia , a szkoda by mój przestał tak ładnie świecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...