SuperGonzo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Odkąd kiedy spaleniu ulegl kontroler dyskow na mojim Ga7vax (PIO4 only) zauwazylem cos niezwyklego moge ustawic pamieci na DDR 333 7-1-1-1R 4-1-1-1W 2.0-2-2CL 1CMD i do tego ULTRA wczesniej dzialal mi tylko fast i to na ddr 266 a teraz wszystko full stable no i test w dxdiagu na direct3d zapierdala tak ze nie wiem o co chodzi Fakt ze PIO4 dusi to wysztko ;/ czekam do poniedzialku i plyta frunie do servisu moze za doplata dostane nf2 :) ALE ZONK nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 uczyc sie a nie na necie siedzisz olej nf2 ,wez tego nowego ECS, dla dobra ełckiej spolecznosci trzeba go przetestowac :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 hehe :D nie maja go w simmtechu ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 SuperGonzo hm skad wiesz ze uwaliles kontroler ? , bo tylko pio4 moezesz ustawic ? , hm mialem ten sam problem ale wystrczy wczytac standardowe ustawienia biosu i wszio dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a co tam maja na nf2 soltek,abit,epox? abit i epox sa po 480pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 poniewaz po 1 komp mi nie startowal tzn raz na 10 sie wlaczal inaczej byly krzaki na ekranie i nic nie moglem zrobic 2 restartowalem biosa ze 15 razy i wygrwalem go z tego bacupu i nadal to samo start z main czy bacup = pio 4 po 3 probujac wymusic udma na barakudzie komputer pisze primary master error tak samo jest w przypadku nagrywarki po 4 dysk wsadzilem do kompa kumpla ---> ATA 100 jak wół po 5 komp chodzi jak slimak glupi starcraft odpala sie poand 30 sekund (zanim nacisne do momentu az sie wlaczy ) a ta gra chodzi na p100 po 6 3dmark2001 insatloje sie 6 minut >?!!?!?!?!? wątpie po 7 windows zamyka mi sie okolo 4 minut ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ok starczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 wiec chyba to jednak kontroler :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...