user128 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Witam Otoz pojawil mi sie problem ktorego wczesniej jakos nie zauwazylem, bo go nie bylo ;/ Systuacja wyglada tak ze gdy wchodze do obojetnie jakiej gry nagle na ekranie zaczynaja dziac sie cuda, obraz zamienia sie w paski, szlaczki, kolory sie odwracaja ogolnie nic nie widac na ekranie poniewaz obraz jest tak znieksztalcony, pojawia sie to czasem odrazu po wlaczeniu gry a czasami po kilku minutach grania. Dodam ze jest swiezy windows. Mialem to kilka razy na viscie ale myslalm ze bylo to spowodowane przez firewalla, odinstalowalem go i jakos sprawa ucichla lecz nie na dlugo bo problem pojawil sie znowu tym razem na xp...Prosil bym o jakas pomoc w tym temacie Amd X2 2,3 / Oc 2,50 Ghz Mobo: Foxconn 560a Geforce 8600 gt 512mb 4Gb A-data EE Cl4 win: Xp sp2 32 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scalak77 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Procek masz podkręcony i to może być wina, sprawdź temp. na procesorze i grafice np. Core Temp (procek) i GPU-z (grafika) ja bym typował że grafika się przegrzewa bo jak uruchamiasz grę to się zawiesza, inna możliwość to sterowniki (mało prawdopodobne) (mam sp3 i wszystkie aktualizacje i nie mam problemów GF7600GS), uszkodzona karta graficzna, czytałem że seria GeForce 84xx i 86xx wyszła wadliwa więc tu może tkwić problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 No wiec tak temperaturki sa monitorowane na biezaco i sa ok, no wlasnie nie wiem co z ta wada techniczna co wspomniales, wydaje mi sie ze gdyby byla taka wada ukazala by sie odrazu na poczatku uzytkowania aczkolwiek problem jakis jest bo cos nie chodzi tak jak powinno...obraz sie nie zwiesza tylko wlasnie wyglada to tak jak bym bawil sie w o/c na karcie...tak jak by zegary byly za mocno podciagniete, ale wlasnie nic przy grafice nie robilem chociaz mialem zamiar :) stery wlasnie zmienilem na inne i to samo. Tez bym stawial wlasnie na grafike tylko nie wiem co z nia moze sie dziac zlego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksunio008 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Czyżby pamiątki padły? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Miałem takie cyrki na jakiś driverach betach... Zainstalowałem je bez odinstalowywania starych i cała grafika w 3D się sypała... Co dziwne tylko w DX. W OpenGL było OK. Jeżeli wykluczysz sterowniki to spróbuj jakimś programem do testowania grafy np. Furmark Odpal i zobacz co się będzie działo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Beta driverow nigdy nie instaluje bo wychodze z zalozenia ze zawsze cos bedzie z nimi nie tak, nie wiem moze sie myle ale tak juz mam :) zrobie test tym Furmarkiem i dam znac jak to wygladalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 OC procka minimalne, wiec to nie jego wina... Jakiego producenta jest grafa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Grafa jest firmy Palit dokladnie jest to Palit GF 8600 GT Super 512mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 A jednak problemem byly najprawdopodobniej stery, zmienilem na modded by Side i problem znikl mam nadzieje ze nie powroci do mnie w najblizszym czasie. Temat do zamkniecia Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...