Szymon24 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Przesiadłem się z nvidi palita 8600gt na gigabyte hd4850. Karte testowałem na Grid, w porównaniu do geforca zauważyłem że nie mam w ogóle opcji 16xHQ AA w ustawieniach grafiki, jest tylko 8x i to medium nie HQ czy to normalne jest, spodziewałem się troche lepszej grafiki, wydaje mi sie ze grid wygladał lepiej na 8600gt (oczywiscie nie bylo tej plynności) ale może przesadzam. Po drugie czy mój sprzęt nie jest za słaby do tej karty: Foxconn p35, 2GB ram Patriot 800, Core 2 Duo E4500 2.2? Czy podkręcenie procka poprawi wydajność karty? Edytowane 3 Września 2008 przez Szymon24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson816 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Nom oc procka poprawi i to znacząco wydajnosc karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 1. jest temat o tej grafie 2. kręcenie procka na pewno pomoże, bo ta gra ma złożona fizykę 3. nie wiem jak masz ustawione wszystko w sterach, bo ja mam w Gridzie wszystko na high/ultra i AAx4 i jest slicznie ogólnie AA na ATi jest ładniejsze niz na nVidii w ATT ustaw Catalyst A.I. na Low, na Off faktycznie wygląda słabo i 3D profile na Max Quality a na przyszłość szukaj odpowiedzi w temacie o 4850/4870 - bo ja tez miałem kłopot z Gridem i mi tam odpowiedzieli w okolicach 141-142 strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...