Beatles Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Szlak mnie chyba trafi :evil: Na single player chodzi bez problemu, a na multi player wchodzi do gry i zero tekstur(czarno-biala kratka zamiast budynkow it. , tylko karabin yglada normalnie). Co z tym zrobic?? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 A masz zapewne oryginal :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatles Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 jak wszystkie inne gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Pewnie masz wersje beta. Jezeli tak, to sie nie przejmuj. Bety z reguly juz tak maja, zawieraja mase bledow i niedocagniec. Postaraj sie o wersje Final. Tam takich rzeczy nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 także występuja takie problemy z multi.Nie mowie juz o problemach z grafa na single......oczywiscie beta.A tak w ogole to wydaje mi sie ze jedynka byla bardzuej miodna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 także występuja takie problemy z multi.Nie mowie juz o problemach z grafa na single......oczywiscie beta.A tak w ogole to wydaje mi sie ze jedynka byla bardzuej miodna! SoF 1 byl i chyba wciaz jest bardziej wciagajacy od SoF 2. Wiecej efektow specjalnych (wiecej flaczkow), poza tym zupelnie inna atmosfera gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...