bartool Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no wlasnie mam k7s5a i durka 1200 ta plyta nie ma ziany mnoznika i pytanko: czy malujach odpowiednie mostki da sie zmienic mnoznik :?: jak tak to jakie :?: moze jakie linki macie to zapdajcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Xp-painting tego szukaj na tej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no wlasnie mam k7s5a i durka 1200 ta plyta nie ma ziany mnoznika i pytanko: czy malujach odpowiednie mostki da sie zmienic mnoznik :?: jak tak to jakie :?: moze jakie linki macie to zapdajcie... Da się L3 i L4 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no na tej tronce widzialem ze da sie tymi motaki L3 i L4... tylko na moim procu jest inne utawienie niz na tej stronce... tzn. chodzi mi o to ze jak wezme ustawie tam na 12 x 100 to inne mostki mam przeciete na procu a inne pokazuje strona... :( BTW przepalenie motkow = koniec gwarancji ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jak przepalisz bateryjka to nic nie bedzie widac czyli bedziesz mial gwarancje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 No tak, przepalenie. Ale czy przypadkiem nie bedzie musiał niektórych złączonych mostków przeciąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 pomysl :lol: po to przepalasz zeby nie przecinac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...