Exeqtor Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Witam Wpadła w moje ręce taka obudowa TRACER ELEGANT TRO-423 Desktop 4Life Advance . Pomimo informacji że jest instrukcja - zamiast niej jest tylko świstek papieru z ogólną informacją dotyczącą użytkowania obudów. Czy ktoś posiada taką obudowę i może mi wyjaśnić jak zamontować w niej napędy 5,25" ? Do obudowy są dołączone plastikowe prowadnice, ale przy ich wykorzystaniu nie idzie wcisnąć w odpowiednie miejsce napędu. Próbowałem już nawet na siłę ale nic z tego - napęd wszedł do połowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exeqtor Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Szkoda, Wygląda, że nikt nie ma tej obudowy. Za tą cenę prezentuje się nawet nieźle pomimo tego, że front ma plastikowy. Chyba będę musiał użyć młotka do zamontowania napędu :-) P.S. Sprawa nieaktualna. Wystarczyło użyć młotka , przygiąć zbyt mocno odstające blaszki do wprowadzania prowadnic w obudowie i napęd wszedł ładnie bez problemów :-) Edytowane 13 Września 2008 przez Exeqtor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Szkoda, Wygląda, że nikt nie ma tej obudowy. Za tą cenę prezentuje się nawet nieźle pomimo tego, że front ma plastikowy. Chyba będę musiał użyć młotka do zamontowania napędu :-) P.S. Sprawa nieaktualna. Wystarczyło użyć młotka , przygiąć zbyt mocno odstające blaszki do wprowadzania prowadnic w obudowie i napęd wszedł ładnie bez problemów :-) I jak się sprawuje obudowa ? Mógłbyś napisać coś więcej o niej ? A przede wszystkim mógłbyś wrzucić parę fotek ? (ze środka głównie) ? Ciekawa obudowa a już szczególnie za te cenę... <_< P.S. Wejdzie tam np. dodatkowa karta grafiki "normalna" ? tzn. czy musi być niskoprofilowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloWeb Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 od świeże temat również dołączę do prośby o fotki z wew/ i zew/ wszczególności czy możliwość jest montażu 3 dysków twardych z opisów wynika że jedynie są 2 wew sloty 3.5cala i interesuje mnie też aspekt montażu napędów 5,25 bo w opisach jest wzmianka o dwóch zew a w jednym ze sklepów że istnieje jeszcze możliwość montażu 5,25 slim również (ukrytego) ale gdzie za zaślepka na dole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...