soultaker Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Dzięki wszystkim za zainsteresowanie :D Jednak chyba zostanę pzy takich ustawieniach jakie mam. Procek po ok 3 godzinach grania w CS'a (1024x768x32, co się dało to na maxa, max_fps na 85 ustawione bo takie odświerzanie monita w tej rozdziałce i prawie nonstop było te 85 klatek :D spadało tylko przy wybuchach granatów i jaq naprade dużo sie działo na ekranie :wink: ) Po zakończeniu gry temperatura proca wynosiła 50*C a po małej przerwie szybko spadła do 34*C :D KGB: Napięcia mam do 2.0V Teras mam na 1,85V i chodzi ładnie nie przycina i nie wiśnie. Ale procka jush zostawie, no moshe jeszcze kilka MHZ dla FSB (taq do 90 i koniec :twisted: :wink: ) A teras się wezmę za grafe. CL dla pamięci rozumiem she ma być ustawiona na 2 :D :?: Aha i mam w BIOSie taka opcje i nie wiem do czego to jest SEL100/66# Signal i do wyboru dwie opcje Low albo Default Napiszcie do czego to służy i co daje :wink: Aha i jaq ustawić opcje Level2 Chcache Latency (do wyboru od 1 do 15 i chyba Diasabled :wink: ) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jakiś czas temu sprawdzałem czy zmiana Level2 Cache Latency coś daje , ale odziwo wydajność cachu i ramu spadła a więc nie polecam. Co do SEL100/66# Signal to nie wiem do czego to służy :( , ale postaram się dowiedzieć :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 SEL100/66# Signal to pewnie zeby plyta sama wykryla czy proc jest na 100 czy 66 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Thanks jeszcze ras :D Zostawiam procka na 902 MHz po poszedł na 945MHz przy FSB 90 ale winda się jush nie uruchomiła a nie chce zbytnio podnosić napięcia żeby uniknąć przegrzania :D I taq jestem zadowolony z tego co udało mi się PRZY WASZEJ POMOCY zrobić dziękuje bardzo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 jak zmienisz wiatrak to probuj wiecej cisnac w koncu napiecie masz do 2.0v i grzech byloby tego nie wykorzystac powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Dzięki za HELPa, Jaq zmienie wiatrak to dam mu szyne conajmniej 90Mhz A coler z procka przełoże na grafe :D i ją tesh troche (bardziej) podkręce :D Narazie komp śmiga zajeb!ście, procek się nie przegrzewa (max 55*C) i nic się nie krzaczy. A 902,04MHz dają swoje :D W Counterze klatki żadko spadają poniżej 85 fps 8) PS Wydaje mi sie she topic moshna zamknąć. 8) BIG THANKS dal Wszystkich, którzy im pomogli :!: :!: :!: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Jush mam innego procka i zalozylem inny temat Jak chcecie jeszcze cos podoradzac to zapraszam do nowszego tematu :wink: PrOsZe O ZaMkNiEcIe TeGo TeMaTu 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...