Lokmenik Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Witam. Nie wiem co się dokładnie dzieje ale problem jest z połączeniem się z punktem dostępowym. Widzi go, podaje hasło, łączy sie - pobiera adres IP - no i od razu rozłącza i tak w koło. Najdziwniejsze jest to że jak w routerze wyłącze zabezpieczenia - lapek się łączy i wszystko działa jak trzeba. Gdy tylko włącze jakiekolwiek zabezpieczenie typu WPA, WPA2 itp. przestaje się łączyć. Próbowałem już wszystkiego - no poza formatem. Sprawa dotyczy nie tylko mojego routera ( w firmie tez nie łączy się) Proszę o jakieś rady Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Zaktualizuj sterowniki bezprzewodówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokmenik Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 zaktualizowałem - to nic nie dało. Problem rozwiązał program o nazwie Winsockfix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Mam podobny problem. Na WPA/2 działa, ale jak ustawie WEP to lapek nie łączy się z ruterem. Ruter WRT54G. Co ciekawe znajomy na TPlinka z ustawionym WEP i tam mój lap się łączy Oo, a u mnie zatrzymuje się na pobieraniu adresu sieciowego i tak w nieskończoność. Edytowane 5 Września 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...