karaś1990 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Witam. Mam kurcze problem z zainstalowaniem systemu po formacie. Teraz awaryjnie siędzę na starym twardzielu. Chodzi o to, że zrobiłem formata i jak jest już po kopiowaniu plików taki komunikat z czerwonym paskiem że się wyłączy za 15 sek to się wyłącza ale później w menu gdzie sobie bootuje płytkę z systemem to nie ma opcji że sobie klikam żeby zabootował tylko sam wlącza i w kółko. Nie przechodzi dalej do instalacji poprostu. Próbowałem już wszystkiego chyba żebo to zmienić no ale nie mam pojecia....:( proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DriverMSG Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Witam. Mam kurcze problem z zainstalowaniem systemu po formacie. Teraz awaryjnie siędzę na starym twardzielu. Chodzi o to, że zrobiłem formata i jak jest już po kopiowaniu plików taki komunikat z czerwonym paskiem że się wyłączy za 15 sek to się wyłącza ale później w menu gdzie sobie bootuje płytkę z systemem to nie ma opcji że sobie klikam żeby zabootował tylko sam wlącza i w kółko. Nie przechodzi dalej do instalacji poprostu. Próbowałem już wszystkiego chyba żebo to zmienić no ale nie mam pojecia....:( proszę o pomoc A instalowany system , jak i konfiguracja sprzętu to tajemnica ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...