kakashi15 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 mam problem ponieaż mam czarną obudowe i ona się nimiłosiernie kurzy czy ktoś zna jakieś sposoby na to żeby się już tak nie kurzyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 odkurzyć mieszkanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakashi15 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 to chyba że codzienie co 4 godzine będe odkurzał xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 mam problem ponieaż mam czarną obudowe i ona się nimiłosiernie kurzy czy ktoś zna jakieś sposoby na to żeby się już tak nie kurzyłaJeśli kurzy się bardziej niż inne czarne przedmioty w pobliżu to prawdopodobnie efekt napięcia obudowy i przyciąga kurz. Może uziemienie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Przemaluj obudowę na biało, nie będzie widać kurzu :plum: :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 przetrzyj budę pronto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Mam czarną bude i też mi sie kurzy :P W pokoju niemam dywanu, same panele więc jakoś specjalnie kurzu w pokoju niema a regularnie i tak odkurzam ;p może kurz bardziej lubi czarny i tak przyciąga jak magnes heh xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Mam czarną bude i też mi sie kurzy :P W pokoju niemam dywanu, same panele więc jakoś specjalnie kurzu w pokoju niema a regularnie i tak odkurzam ;p może kurz bardziej lubi czarny i tak przyciąga jak magnes heh xD Czarny kolor nie przyciąga kurzu (jedynie widać dobrze na czarnym) ale jeśli na powierzchni obudowy jest ładunek elektryczny to będzie przyciągała kurz jak magnes żelazo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...