Zyto45 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Interesuje mnie glownie zdanie w ktorym mowa o tym ze netia rezygnuje z marki tele2 i zastapi ja swoja. Moje pytanie czy w takim razie bedzie istniala mozliwosc wczesniejszego zerwania umowy bez konsekwencji ? http://telewizor.eu pozdrawiam Edytowane 29 Października 2018 przez Zyto45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Finalizacji umowy przejęcia spodziewamy się na przełomie trzeciego i czwartego kwartału bieżącego roku. Wtedy rozpoczniemy akcję zawierania z abonentami Tele2 nowych umów.Nowa umowa = możliwość zerwania "lojalki" bez konsekwencji. Ale może być tak jak z GTS (Multimo), wcisneli ludziom do podpisania aneksy zmieniające w umowie operatora z GTS na " ... lub dowolny podmiot świadczący usługi" i z zerwania lojalek nici ... chyba że ktoś był czujny i wyrzucił aneks do kosza (można). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...