TanneR Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 No dobra po tym jak przeczytałem że powinienem włożyć mojego GeForca do lodówki postanowiłem <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> sprawy we własne ręce. Wyciągnąłem kartę z kompa i po wielu trudach wyciągnąłem zaczepy radiatora. Potem z wielkim żalem stwierdziłem, że radiator jest przyklejony. Wziąłem nóż śrubokręt (poszykałem taniego serwisu :D ) i zabrałem się do ściągania. Nie było łatwo ale się udało. A cha jeszce strasznie zdenerwowałem się że nie dość radiator był przyklejony to jeszcze w środkowej części było powietrze... Teraz daję nową pastę termoprzewodzącą i zaczynam podkręcać dalej chwilowo (223384) . Napiszcie jak było u was. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 heh, moj koles tez tak mial. Przyklejony radiator na zwykly klej i w srodku powietrze. Najlepsze jest to ze u niego radiator mial zaledwie 4 mm wysokosci i przeswit miedzy jadrem a radiatorem normalnie byl widoczny :D pojechalem z kolesiem do sklepu i zjeb.. sprzedawce ktory mu ta karte dal. Aha, jeszcze mu wiatraczek nawalal bo jak postawil kompa w na boku to zatrzymywal się:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...