Skocz do zawartości
MachinaeSupremacy

Składak Do 2500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam do wydania MAX 2500zł i ani trochę więcej.

Są jednak restrykcje, otóż Procesor musi być AMD, grafika Radek, Monitor 19",Oczywiście zasiłka około 600W,głośniki 5.1 ( prawdopodobnie wezmę Creative INSPIRE T6100 )

Reszta co dusza zapragnie ale mądrze.

Mi jakoś nie wychodzi nic mądrego i chociaż trochę przyszłościowego do 2500zł :).

Proszę o propozycje i pozdrawiam życząc miłej nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście zasiłka około 600W,głośniki 5.1 ( prawdopodobnie wezmę Creative INSPIRE T6100 )

Zakładając że brałbyś HD4850/4870 to bez sensu jest branie zasiłki 600W ;] dobre 500W (czyt. Pentagram CAV 500 czy BeQuiet Straight/Dark Power 500W wyrobi się z tym spokojnie, polecam także bardzo mocne Chiefteci CFT 500W) a biorąc te głośniki zrobisz spory błąd...takie Logitech X-530/X-540 zjadają je na śniadanie, sam porównywałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładając że brałbyś HD4850/4870 to bez sensu jest branie zasiłki 600W ;] dobre 500W (czyt. Pentagram CAV 500 czy BeQuiet Straight/Dark Power 500W wyrobi się z tym spokojnie, polecam także bardzo mocne Chiefteci CFT 500W) a biorąc te głośniki zrobisz spory błąd...takie Logitech X-530/X-540 zjadają je na śniadanie, sam porównywałem.

Fredek, długie są kable do głośników satelitarnych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi