carlos58 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Witam, zakupiłem ostatnio użądzenie wielofunkcyjne Brother MFC-465cn i po zainstalowaniu sterowników wyskakuje mi taki błąd: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/53d98ba5a7074de4.html Sterowniki instalowałem standardowe i najnowsze, proszę o pomoc jak mogę rozwiązać ten problem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 na pierwszy żut oka widać że problemen jest VISTA jedyne co możesz teraz zrobić to: a: poczekać na lepszą wersję sterów b: spróbować zaktualizować Microsoft Visual C++ Runtime Library opcja a: wydaje się nie być najfajniejsza opcja b: może nic nie pomóc - ale warto spróbować. jak to zrobić - nie mam bladego pojęcia - pobrać ów RTL z microsoftu i zainstalować, niby proste. ale skąd go wziąć i czy wogóle istnieje taki pakiet RTL instalacyjny - nie wiadomo. Z obrazka widać że używane u ciebie oprogramowanie RTL jest nie w pełni kompatybilne. Zostało zainstalowane przez coś lub wraz z systemem. teraz trzeba by to update-ować. Tyle mogę poradzic - wiem że nie wiele to pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...