czesiek87 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Ja mam problem z grafiką, nie wiem gdzie już szukać przyczyny, nikt nie wie co sie dzieje. Mianowicie kupiłem kartę grafiki używana radeon 128mega extreme 9550, wsadziłem do komputera i co chwile obraz mi nikł, na dobre albo się pojawiał dodam jeszcze iż wyskakiwały jakieś błędy (ze sterownikami to samo). Zrobiłem format i jest to samo z tym iż jak zniknie to tylko reset pomaga. Sterownik chciał bym zainstalował net framework zrobiłem to i dalej to samo. Z tego co zauważyliśmy z kolegą to wszystko jest w porządku tylko wtedy jak uruchomi sie go w trybie VGA, ale wtedy rozdzielczość jest 640 na 480 wiec troszkę duże wszystko. Jak zmienię na inną to znów wszystko gaśnie i mam pytania co to może być co zrobić by chodziła normalnie??? HELP Mam nagrywarkę DVD HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L, pamięć 2razy po 256 PC3200 DDR SDRAM, windows XP SP2 professional, procesor 1583MHz (9.5x 167) AMD sempron 2300+, płyta glowna MSI KT4A-V, dysk WDC WD800JB-00JJC0 (74 GB, IDE), mikroukład płyty głównej VIA VT 8377 Apollo KT600, typ biosu AMI, karta dźwiękowa VIA AC`97 Enhanced Audio Controller. Wszystko spisałem z programu Everest. Prócz tego mam jeszcze stacje dyskietek nie wiem jaką oraz air live wl-5460ap v2 (do internetu), kartę sieciową Fast Ethernet zgodna z VIA, urządzenie wielofunkcyjne hp deskjet F380, monitor LG i głośniki. Dodam jeszcze ze na drugim komputerze ta grafika chodzi normalnie, i u mnie inne grafiki tez chodza normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Jaki masz zasilacz (firma :!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek87 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) model feel-300atx ale to chyba nie jego wina na gforce 6200 chodzi normalnie a jak wkladalem innych firm zasilacze bylo to samo jeszcze mam komunikat sterownik ekranu ati2dvag przestal normalnie pracowac zapisz prace i dokonaj ponownego rozruchu systemu aby przywrocic wszystkie funkcje ekranu. przy nastepnym ponownym rozruchu komputera zostanie wyswietlone okno dialogowe umozliwiajace przekazanie danych tego bledu firmie microsoft Edytowane 6 Września 2008 przez czesiek87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...