Skocz do zawartości
czesiek87

Radeon 9550 128 Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam problem z grafiką, nie wiem gdzie już szukać przyczyny, nikt nie wie co sie dzieje. Mianowicie kupiłem kartę grafiki używana radeon 128mega extreme 9550, wsadziłem do komputera i co chwile obraz mi nikł, na dobre albo się pojawiał dodam jeszcze iż wyskakiwały jakieś błędy (ze sterownikami to samo). Zrobiłem format i jest to samo z tym iż jak zniknie to tylko reset pomaga. Sterownik chciał bym zainstalował net framework zrobiłem to i dalej to samo. Z tego co zauważyliśmy z kolegą to wszystko jest w porządku tylko wtedy jak uruchomi sie go w trybie VGA, ale wtedy rozdzielczość jest 640 na 480 wiec troszkę duże wszystko. Jak zmienię na inną to znów wszystko gaśnie i mam pytania co to może być co zrobić by chodziła normalnie??? HELP Mam nagrywarkę DVD HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L, pamięć 2razy po 256 PC3200 DDR SDRAM, windows XP SP2 professional, procesor 1583MHz (9.5x 167) AMD sempron 2300+, płyta glowna MSI KT4A-V, dysk WDC WD800JB-00JJC0 (74 GB, IDE), mikroukład płyty głównej VIA VT 8377 Apollo KT600, typ biosu AMI, karta dźwiękowa VIA AC`97 Enhanced Audio Controller. Wszystko spisałem z programu Everest. Prócz tego mam jeszcze stacje dyskietek nie wiem jaką oraz air live wl-5460ap v2 (do internetu), kartę sieciową Fast Ethernet zgodna z VIA, urządzenie wielofunkcyjne hp deskjet F380, monitor LG i głośniki. Dodam jeszcze ze na drugim komputerze ta grafika chodzi normalnie, i u mnie inne grafiki tez chodza normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

model feel-300atx ale to chyba nie jego wina na gforce 6200 chodzi normalnie a jak wkladalem innych firm zasilacze bylo to samo jeszcze mam komunikat sterownik ekranu ati2dvag przestal normalnie pracowac zapisz prace i dokonaj ponownego

rozruchu systemu aby przywrocic wszystkie funkcje ekranu. przy nastepnym ponownym

rozruchu komputera zostanie wyswietlone okno dialogowe umozliwiajace przekazanie danych

tego bledu firmie microsoft

Edytowane przez czesiek87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi