panfranek Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 No i wlasnie tu zaczely sie problemy, poniewaz odpiolem boxowy wentylator z karty i mam podpiety swoj do innego zrodla zasilania komputer wlacza sie niesamowicie dlugo. Objawia sie to tym ze, po wlaczeniu komputeraz nie mam obrazu na zadnym monitorze - mam 2 no i czekam okolo 2 minuty zeby mi przeszlo do biosa a cyasem nie wlaczy sie wogole + sprzet jest sprawony i na 1000000000% wiem ze to nie problem zwiazany z jakimkolwiek podzespolem, prawdopodobnie chodzi tu o wylaczenie sprawdzania obrotow/wentylatora w BIOSie karty ale nie orientuje sie w sofcie za bardzo, mam RivaTuner i tam jest cos takiego jak "Power User". Pytanie: bawil sie ktos w takie rzeczy ? Bo generalnie problem wydaje sie banalny tylko potrzebuje wzkazowek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Oczywiscie fala odpowiedzi jest tak duza ze nie da sie wczytac tutaj strony... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Zapytaj na podforum o kartach? Jak jesteś skrajnie zdesperowany, to podepnij jakikolwiek wiatrołap i wykorzystaj do chłodzenia budy :) Ja mam Zalmana na X800GTO z podpiętym zasilaniem z zewnątrz, ale takowego problemu nie uświadczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...