Gość Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 TU Jest moj film mojego chlodzenia. Sorki za jakosc. :cry: A to porownacie wielkosci P4 z Antkiem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 i co z tego wynika??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 No po byku ten film bardziej wymachiwać kamerą i gorszej jakości to się chyba nie dało zrobić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Bylo by spoko gdybys troche wolniej machal kamera :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ty to chyba masz jakas nerwice albo ci sie lapki trzesly po kolejnej flaszce wodki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Jak zobaczylem ruchy kamer to mi sie raczej skojarzyly filmy ktore sa w TV z czerwonym kwadracikiem pokazywane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Smieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 OK zapamientam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 TU Jest moj film mojego chlodzenia. Sorki za jakosc. :cry: A to porownacie wielkosci P4 z Antkiem 8) Z tą jakością jest miernota. Ja miałem wielkie kwadraty i nic nie było widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 haha a u mnie mam 2 mb i nie mam mowy o kwadracikach i pixelkach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 haha a u mnie mam 2 mb i nie mam mowy o kwadracikach i pixelkach :PTo niemogles tego tutaj zamiscic??? :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 wszystko jest OK... tylko nagraj ten filmik jeszcze raz bo nic nie widac.... za szybko ruszales kamera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...