czarecki Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Witam. Potrzebuję jakieś urządzenie, które pozwoli mi zgrać materiały z video VHS do komputera. Bynajmniej nie chodzi mi o kartę graficzną, coś co może sobie siedzieć w komputerze przez cały czas. Szczerze to się na tym kompletnie nie znam i pewnie się okaże, że chodzi o zwykłą kartę telewizyjną:) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 najtaniej wyjdzie: WinFast TV VC100 XP Video Grabber drozej ale bardzej profesjonalniej z dobrym oprogramowaniem: Pinnacle Studio MovieBoard Strd PCI ewent. wersja na USB Pinnacle Studio MovieBox Plus USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek8888 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Ja tydzień temu zgrywałem jedną kasete VHS moja karta telewizyjna taka jak ta -> http://allegro.pl/item425819121_winfast_tv..._xp_expert.html Droga nie jest a efekt jaki chcialem osiagnac osiagnalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...