Piotrek-K Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Posiadam proca 1700+ i po podkręcenu do 2000 Mhz bios płyty gł. dalej wyświetla 1700+ a powinno być 2400+ Czy jest na to sposób.Biosa mam najnowszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 zawsze ci bedzie wywietlal oryginalne taktowanie/oznaczenie proca mialem tez kiedys a7v8x i bylo dokladnie to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 to chyba ze tylko na tej płycie a sprubuj zmienic mnoznik na 12.5 @166 to moze ci wyskoczy 2600xp przynajmniej u mnie tak jest a jesli to samo bede miał tylko ze 11@190 to pisze unknow moze musisz mnoznik zmienic aby sie cieszyc nowa nazwa proca lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 szpak nie da rady obojetnie jak bys ustawial i tak ci bedzie wyswietlal 1700+ (w tym przypadku) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 to ja juz nie lubie tej płyty lol (zarcik ) był ktos komu płyta podkreconego athlona jako durnia rozpoznawała i tez było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 zagadzam sie z tą opinią. Miałem tą mobo (juz się pozbyłem hurahura) i chobyś nie wiem jak ustawił proca w biosie to będzie pokazywać orginalną nazwę. Mój 2000+ nawet jak chodził powyżej 1900 Mhz to bios pokazywał dalej 2000+. Pozdrówki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...