Mariano7 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Więc dzieje się tak gdy mam dwa systemy na 2 partycjach, a 1 partycje z windowsem xp (druga tez xp,wczesniej vista) sformatuje wtedy po resracie jest "brak pliku ntldr" oczywiście próbowałem kopiowania ntldr i ntdetect.com udało się skopiować ale nadal jest ten sam problem? Mam nowy sprzęt i niecierpliwie się żeby już go potestować :razz: , dlatego zrozumcie człowieka, błagam pomóżcie! Czekam z niecierpliwością na Waszą fachową pomoc :oops: (ps.pisze z 2 kompa, laptopa) Pozdrawiam :sad: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Więc dzieje się tak gdy mam dwa systemy na 2 partycjach, a 1 partycje z windowsem xp (druga tez xp,wczesniej vista) sformatuje wtedy po resracie jest "brak pliku ntldr" oczywiście próbowałem kopiowania ntldr i ntdetect.com udało się skopiować ale nadal jest ten sam problem? Mam nowy sprzęt i niecierpliwie się żeby już go potestować :razz: , dlatego zrozumcie człowieka, błagam pomóżcie! Czekam z niecierpliwością na Waszą fachową pomoc :oops: (ps.pisze z 2 kompa, laptopa) Pozdrawiam :sad: ... wygląda to na problem jak każdy inny... na 1 partycji którą sformatowałeś znajodowały sie pliki odpowiadające również za bootowanie drugiego systemu z drugiej partycji włóż płytkę inst. winXP, odpal z niej kompa, wciśnij R [repair] wpisz póżniej FIXBOOT powinno odrazu pomóc jak nie daj znać co Ci sie wyświetliło, dokładnie opisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...