tw_psycho Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Witam, Jestem zmuszony kupic nowe chlodzenie do mojego athlona. AC Freezer 64 przy mocniejszym OC nie daje rady (temp. na rdzeniach przekracza 72 stopnie tzn na jednym, na drugim zawsze kilka stopni nizsza). Potrzebuje czegos o dobrym przeplywie, w sumie gora radiatora nie jest az taka goraca, ale za wolno odbiera cieplo z rdzeni. Ciche, rzecz jasna. I tak, zebym nie zbankrutowal. Bede walczyl o 2@3ghz. Doloze ramu i karte graf i platforma jak ta lala ;)\ Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 nie opłaca się - frezzer powinien być dobry zmień paste ;] bo może źle przesmarowany ;] - ew zmień wentyl na fryzjerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 pasta dobra - silver 5 czapa wypolerowana na lustro z dwoch stron, radiator tez na lustro... bez ihsa temperatury gorsze... sproboje jeszcze raz, ale jestem przekonany, ze jest dobrze przesamraowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Ja bym polecał Scythe Mugen - mam i jestem baaaardzo zadowolony, chłodno i cicho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Karakorum i dobry wentylator ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość achtung Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Thermalright Ultra-120A z jakimś wolnoobrotowym wentylatorem 120mm np Fander. Np: http://www.allegro.pl/item427119440_therma...m2_939_775.html Edytowane 7 Września 2008 przez achtung Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 http://forum.purepc.pl/forum/co-kupic-chlo...wencjonalne/99/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...