domans Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 jwt. co warto kupic i czy wogole warto w takiej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 np. Samsung T220HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domans Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 czym ten sie rozni od np 225MW ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 ten 225 to jakiś starszy model chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrt57 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Witam, mam takze zamiar kupic lcd 22" z tunerem tv, wlasnie samsunga t220hd. Zastanawia mnie tylko, czy wie ktos, czy gdy zmniejszy sie rozdzialke na format 4:3 np. 1280x1024 to da sie ustawic tak, by obraz nie byl rozciagniety, a pojawily sie czarne pasy po bokach ekranu? Jak ktos wie, niech sie podzieli informacja:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Zastanawia mnie tylko, czy wie ktos, czy gdy zmniejszy sie rozdzialke na format 4:3 np. 1280x1024 to da sie ustawic tak, by obraz nie byl rozciagniety, a pojawily sie czarne pasy po bokach ekranu? Jak ktos wie, niech sie podzieli informacja:) Tak - polecam całą recenzję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrt57 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 MacOSek- dzieki bardzo, tej recenzji jeszcze nie widzialem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...