Skocz do zawartości
appleOS

Qx9775 (s771)

Rekomendowane odpowiedzi

wydaje mi sie ze Thermalright Ultra 120 eXtreme jest pod 775 a nie 771

Po to wlasnie jest Xeon Bolt-Thru-Kit

Opis towaru:

Zapinka montażowa dla radiatorów Ultra-90 and HR-01, HR-01 Plus i Ultra120 na platformy wyposażone w procesory Intel Xeon.

Wystarczy kliknac link... Kwestia tylko dopytania jak pisal Orgiusz czy do Ultra 120 eXtreme bedzie pasowac, powiedzial bym ze na 90% tak, ale radze dopytac, najlepiej w qulingu, jak nie maja to sciagna w dobrej cenie.

Bede u nich we wtorek lub srode, w zaleznosci kiedy przejdzie mi grypa, bo maja mi sciagnac na zamowienie z TR HR-11 i IFX-10, wiec jak by nie mieli i dal bys znac w tym terminie jakos to pewnie i ta zapinke mial bys w ciagu tygodnia :)

Masz skulltraila, czy do siakiegos Maczka? Po nicku wydaje mi sie ze raczej to drugie :)

Ja bym jeszcze popatrzyl jak to tam wlezie do srodka, niby maja fajne fabryczne chlodzenie, choc musze przyznac ze na G5 zakonczylem zabawe i te nowe wynalazki sa mi troszke obce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak skulltrail :)

W sumie to nie bylem pewien czy do macow pro tych 2 prockowych wejdzie QX9775, w sumie Xeony spod 771 tam dzialaja...

A nie lepiej to zwodowac?

Co jeszcze tam planujesz wpakowac? SLI jakies ?

daj jakies info o dokladniejszym planowanym konfigu, szykuje sie fajna maszyna.

Zreszta napisz PW do pmp z tego co widze po jego sigu tez tego uzywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak....jesli chodzi o platforme to jedynie posiadamy plyte i 1procesor....ma byc dokupiony jeszcze jeden klocek albo sprzedany i zamieniony na 2xXenon wszystko zalezy od szefa :) ....jesli chodzi o ramki to wiem ze ma byc rozbudowany do max16GB ECC FB. grafika to raczej SLI GTX 280....albo szybciej jakis QuadroFX bo teraz pracujemy na 280 BFG i przyznam ze troszke sie gzeje :).....plyta wiadomo jaka :) procesor raczej na 90% tez wiadomo, odnośnie reszty trwaja rozmowy i przepychanki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi