sebolek321 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Cześć ! Mam płytę główną GA-M61VME-S2 i nie mogę na niej zainstalować sterów (zainsalować mogę ale nie działają) Jakieś propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Jaki system? Jaki sp? Sterowniki do chipsetu zainstalowane? Ktore dokladnie sterowniki nie chca dzialac? Jezeli audio to czy zainstalowales uaa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek321 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Windows XP SP2 Sterowniki nie zainstalowane. Nic nie instalowałem. Żadnych uaa itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 To po co zawracasz glowe? Jak juz zainstalujesz sterowniki oraz uaa i dalej nie bedzie dzialac to dopiero pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek321 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 A skąd wziąć te UAA i odpowiednie stery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Ze strony gigabyte'a oraz ms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek321 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Dzięki poradziłem sobie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...