Tipper Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a wiec chdzi mi o to abyscie pisali o bledach ktore znalezliscie w grach takich producentow jak EA, Codemaster, Black Isle .... itd. a zainspirowalo mnie to ze znowu zaczolem grac w MOHAA i znalazlem kilka ubytkow na mapie np. niewielka dziura w ulicy bez dna lub brak textury w rogu sciany piszcie o tym co naj bardziej wrzucilo wam sie w oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 heh, w Toca Pro race Driver , urwalem kolo, wtedy autko , ktorym jechalem nie chcialo sie rozpedzic powyzej 30km/h. Po wjechaniu do boxu, gdzie komp przejmuje kontrole nad autem, pojazd sie podniosl do gory nieco i popedzil 68km/h (bez kola :)) Gdy wyjechal z boxu znowu opadl i predkosc spadla do 30... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 bledy enginu graficznego w nolf2 . morrowind. gdy popatrzymy np w dol, obiekty ktore widzimy kątem "oka" traca kształt -. wydłuzają się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 przelatywanie przez podloge tak jakby jej nie bylo w morrowind (idziesz sobie korytarzem a tu nagle sruu... i ladujesz w podziemiach). nie wiem pewnie sa juz na to jakies patche, ale kiedy ja w to gralem to zdarzaly mi sie czesto takie kwiatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 zawsze sie cos umsknie programistom - to normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ale np engin Ut2003 , jest prawie idealny, "malo" wymagajacy, praiwe bez bledny normalnie wypas :) gdyby programisci tak robiligry jak Carmac czy ci od unreal 2003 , bylo by naprawdę niezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 normalnie street legal wogole grafa mi sie tnie czasami jak chlorea jak niewiadomo co wogole grafika w grze nie zupelna albo sa inne kolory albo cosik innego nie ma do tego pathcy jakichs >?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 W większości gier czasem obiekty przełażą przez siebie, czasem widać źle nałożoną teksurę, kanty - ot, normalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Nie wiem czy kazdy tak ma ale w TOCA widac samochody jadace przede mna kilkaset metrow juz po zakrecie. Tzn. przeswituja bandy, trawniki, itp. Ale tylko same samochody przenikaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol626 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 W wielu strzelankach jak sie kogoś zabije i jak się po nim idzie to postać wtapia sie w zabitego :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 normalnie street legal wogole grafa mi sie tnie czasami jak chlorea jak niewiadomo co wogole grafika w grze nie zupelna albo sa inne kolory albo cosik innego nie ma do tego pathcy jakichs >??Patche są nawet 3 .tylko czy to akurat naprawią to nie wiem. Ogólnie gra jest naprawde fajna tylko ze wedłóg mnie to jedna wielka beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 w Soldier of Fortune II w jednym filmiku między misjami gość popełnia samobójstwo strzelając sobie w głowę z pistoletu, i wygląda to tak (mniej więcej): w lewej ręce trzyma pistolet a podnosi prawą i "strzela" (słychać odgłos wystrzału) po czym pada na glebę. Fajnie to wyglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hm nie lepiej uzyc wyrazu niedociagniecia ? ok moze sie czepiam ale jakos tak ladniej brzmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 w Soldier of Fortune II w jednym filmiku między misjami gość popełnia samobójstwo strzelając sobie w głowę z pistoletu, i wygląda to tak (mniej więcej): w lewej ręce trzyma pistolet a podnosi prawą i "strzela" (słychać odgłos wystrzału) po czym pada na glebę. Fajnie to wyglądało. W tej giece jest mnustwo niedorzeczności ot kilka- cienie na wysokości kolan ( czasem się zdarzają w pełnej wersjii Gold), strzeliłem gościowi w łeb z pistoletu- dziura w czole, a ten dalej nasuwa jak dzik ;) Strzeliłem gościowi w brzuch- ten coś tam się zgina i jęczy - to ja mu w łeb, w ręce, w nogi z shot-guna- kadłubek w powietrzu został i jęczał dalej :lol: Między misja- chodze sobie po biurze- siedzi sobie koleś na krześle i gada z 2- ja mu pach w kolano- krew bryzneła- ten nic- dalej w stopę w rękę- dalej sobie siedzi nie wzruszony ;) Jest takie miejsce, gdzie naukowiec jest przygnieciony belką i jęczy- podszedłem- dobiłem gościa, rozbryzgałem na ścianę- ale duch? dalej jęczał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xoom Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 do street legala sa juz 4 patche 1 , 2 , 2.2 i 3 :) bez tych patchy nie ma co nawet gry odpalic tak sie sypie ale nawet z nimi jest duzo bledow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 w nowym cm4 tez jest podobno masa bledow, sam juz jeden widzialem - mianowicie pilka ''teleportowala'' sie od jednego zawodnika do drugiego oczywiscie w 2d pitch:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 normalnie street legal wogole grafa mi sie tnie czasami jak chlorea jak niewiadomo co wogole grafika w grze nie zupelna albo sa inne kolory albo cosik innego nie ma do tego pathcy jakichs >??buehe do tego jest około 20-kilku patchy ! właśnie do grafy wiekszosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Wie ktos czy jest jakis patch do TOCA 3 zeby nie przeswitywaly samochody przez bandy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 w SoF ! był taki motyw w misji gdzieś u arabów wchodzl gostek na balkon i strzelał jak dostał to spadał na glebe można go było zabić wcześniej przed wejściem na balkon to wtedy wisiał do góry nogami krzyczał i majtał "rencami i nagami" można było odstrzelić ręce , nogi i głowe ale sam korpus nie do zniszczenia :lol: waliłem do wyczerpania amo i nic hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...