Śledziu Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 witam mam konktrtne pytanie: epoks 8rda+ <- chce ale nie moge narazie dostac wersji 1.2 inne rozwiazanie to Abit NF7 lub NF7-s z tym ostatnim tez sa problemy. czy wersja NF7(czy tutaj tez wystepuje ver 2.0 ) "mocno" sie rozni od wersji NF7-s ver. 2.0.(czy o/c bedzie taki sam jak na NF7-s)? a moze ktos wie gdzie w 3- miescie mozna kupic NF7-s? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 kup soebie tego ecsa co o nim glosno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 abit rev 2.0 masakruje na maxa :lol: l7s7a2 tez , ale widze ze ty przy kasie jestes :) , to odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 czy ktos moze odpowiedziec na pytanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 bierz abita! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ten z S ma sata i tyle roznic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 NF7-S ma tez soundstorma i firewire, wiec jak widac roznic jest troche wiecej. A poza tym to juz sporo o tym bylo na forum, np. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=253...der=asc&start=0 Imho to dobra plyta(wiem, bo mam), ale jesli brac to wersje z "S" i rev 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 witam mam konktrtne pytanie: epoks 8rda+ <- chce ale nie moge narazie dostac wersji 1.2 inne rozwiazanie to Abit NF7 lub NF7-s z tym ostatnim tez sa problemy. czy wersja NF7(czy tutaj tez wystepuje ver 2.0 ) "mocno" sie rozni od wersji NF7-s ver. 2.0.(czy o/c bedzie taki sam jak na NF7-s)? a moze ktos wie gdzie w 3- miescie mozna kupic NF7-s? pozdrawiam Nie ma rewizji 1.2 8RDA+ i pewno nie będzie, bo Epox już wypuszcza nową mobo na nF2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...