Działo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jak myślicie czy opłaca się kupić to małe cudo??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6173 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no dla mnie fajne .Tanie i poreczne tylko troche mało ma pamieci ,ale za ta cene to super.Ja bym kupił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 malo kosztuje a cieszy kupuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jaka cena taka jakosc zdjec. Mialem sony mavice 1.3 mega pixela i fotki z niego pozotawialy wiele do zyczenia (rozdzialka 1154*768) a tutaj masz tylko 0.08 mpixela a rozdzielczosc 640*480 INTERPOLOWANE czyli niezwiekszajace jakosci. Nadac sie to moze tylko jako kamerka internetowa bo o robieniu zdjec do jakiego kolwiek uzytku poza WWW mozesz zapomniec. Widzialem ostatnio w empiku 2 mp trusta z 8mb pamieci za 400 zl i 3mp za 600 zl jest to duzo wiecej niz ten creative, ale i zdjecia z niego mozesz drukowac w formacie pocztowkowym, a rozdzielczosc to odpowiednio 1600*1200 i 2054*1554. Osobiscie bym nie bral tego "aparatu", ale wybor nalezy do ciebie. Zalezy do czego bedziesz go uzywal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ja bym nie kupil! jako aparat.....jedno wielkie G! jak akzdy creative :/ jezlei kcesz wykozystywac jako webcam, lepiej kup samsunga! a nie takie cudo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 No to 2 - 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Chcesz wyrzucić 179 zeta w błoto ??? Ja odradzam... 640x480 z interpolacją - co za chłam sprzedają!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 i ja tez odradzam. sam ma aparacik AIPTEKA 1.3Mp i jest to minimum jakie warto kupic. tu jest link do zdjecia, ktore zrobilem swoim malym gowienkiem. http://www.dami.pl/~jaizm/downloads/IMAGE0033.JPG prawda, ze ladne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 i ja tez odradzam. sam ma aparacik AIPTEKA 1.3Mp i jest to minimum jakie warto kupic. tu jest link do zdjecia, ktore zrobilem swoim malym gowienkiem. http://www.dami.pl/~jaizm/downloads/IMAGE0033.JPG prawda, ze ladne:) Bardzo ładne !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Mi też sie podoba, zdjęcie ofkorz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 bierz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Mialem ostatnio aparacik 0,3 Mpix i powiem ze zdjecia do zastosowan WW czy tak poprsotu by sobie potrzymac na kompie itp nadaja sie calkiem znosnie. Jednak podejrzewam ze aparacik ten moze robic troszke jajko tak jak wszystkie w tej cenie. Na poczatku zastanow sie do czego on bedzie CI sluzyl bo jak chcesz tak sobie na imprezkach popstrykac fotki czy jak gdzies wyjedziesz i nie beda one przygotowywane do druku to taki aparacik wystarczy w zupelnosci. Zwlaszcza za taka cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Mimo , ze tani, to nie warto- bardzo kiepski technicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...