Dandek Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Witam ! po raz kolejny mam problem i jak zwykle tylko na was moge liczyc :) Kupilem tenze aparat w USA ( dzieki uprzjmosci baziego ) ale jest on bez polskiego menu... Dodam iz mam taki drugi aparat ( tzn sasiad ma ) i czy nie dalo by sie tego jakos zmienic ??? Albo jakas aktualizacja czy cus ? Co mozecie poradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Home -> Settings -> Language Settings - jest polski czy nie? Jeśli nie, to raczej nie ma szans na jego wgranie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Nie ma :( ale wlasnie pytam czy nie da sie tego zrobic poprzez aktualizacje oprogramowania lub poprzez ingerencje w pliki zapisane w pamieci aparatu czyli w jego software majac te same pliki tylko polskie w innym aparacie ???? Teoretycznie mozliwe... a czy praktycznie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Nikt nie jest w stanie mi pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iWwona Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Nikt nie jest w stanie mi pomoc ?Już drugi raz dziś to samo piszę, podpytaj się na http://www.forum.sony.pl/ może Ci pomogą. Ogółem to czasami są problemy z przerzucaniem języków. Ja w Anglii kupiłam Nokie N73 i również ze zmianą miałam problemy. Ciągle mi się wieszał, w końcu kolega mi jakoś to przerzucił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...