TheArt Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Witajcie. kupilem plyte glowna MSI 7228 http://www.msi-polska.pl/index.php?func=pr...mp;maincat_no=1 procek AMD Athlon 64 mam 512DDRek pomyslalem ze zloze zestawik. W plycie jest stare wejscie zasilania 24 pin, to kupilem przejsciowke 24-20 pin, podpialem swoj stary dobry zasilacz 400W. Plyta ma karte graficzna zintegrowana GF 6100 wiec calkiem calkiem. Wlozylem procka, chlodzik, ramy, przejsciowke, zasilacz, zworki powersw. Podpialem monitor do DSUB. Odpalam, wiatrak sie kreci, to znaczy ze prad jest. Ale na ekranie monitora ani widu ani slychu. Monitor dziala bo po podlaczeniu do sieci wyskakuje ekran powitalny DELLa. Czy musi byc podpiety dysk z systemem zeby cokolwiek moglo sie wyswietlic. Moim zdaniem, nie musi wowczas wyswietli sie ekran biosu. Co ciekawe mam druga plyte MSI 7211 oraz P4 3Ghz. Tez wszystko popodpinalem i to samo, ekran nic a wiatrak chodzi. Czy to mozliwe zeby oba uklady graficzne (na tej pod P4 tez jest zintegrowana grafika) szlak trafil. Czy cos zle podpinam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Włóż kartę na Pci-e i przełącz w biosie na tryb grafiki zintegrowanej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheArt Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 stary jak mam przelaczyc w biosie skoro NIC sie nie wyswietla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 CCMOS da ten sam efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...